Världens tråkigaste

Ja, just nu känner jag mig som världens tråkigaste matte. Dagarna går utan att vi får något vettigt gjort, förutom en längre morgonpromenad och sedan några kortare rastrundor. Jag skulle vilja sysselsätta oss med något, men har ändå ingen lust. Liksom vad ska vi göra, och varför? En kort sekund funderade jag på rallylydnad, men jag ändrade mig direkt när jag insåg att mitt medlemskap i SBK går ut nu i april.

Thyra och Lhine håller nog med mig om att jag är väldigt tråkig just nu. Tyvärr så gör dom ingenting åt saken utan accepterar snällt situationen. Det skulle inte göra mig någonting om dom kom och tjatade om att vi måste göra nåt, eller visade några irriterande tecken på understimulans. Klockan kan till och med passera kvällsmatdags utan att dom tjatar om det. Förut sa dom till i god tid, ibland en timme innan, och så fort man bara funderade på att resa sig så var det tre stycken som störtade ut i köket.

Det är tomt, tyst och tråkigt…

25 mars, 2015 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Världens tråkigaste”

 1. Susanne:

  Medlemskap
  Deltagande hunds förare skall vara medlem i till SKK ansluten länsklubb, special

  klubb eller ungdomsförbund, eller erkänd utländsk kennelklubb.

  Så med andra ord behöver du inte vara med i SBK, kör!

 2. Åsa:

  Jag tävlar rally, htm och agility på medlemskapet i Svenska Agilityklubben utan problem!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: