Rhivas utställningsdebut

Den här veckan har varit riktigt jobbig, men idag tog jag mig i kragen och städade i högen med hundarnas papper och protokoll som byggts på i bokhyllan ett bra tag. Det var framförallt för att få ordning på Rhivas grejer och sätta in dom i hennes pärm. I plastfickan med hennes stamtavla låg kritikerna hon fick i valpklass på de officiella utställningarna vi var på sommaren 2012. Hon fyllde ju 6 månader i slutet av maj, så det hann bli ett par stycken!

Kritikerna satte jag in i små plastfickor i pärmen, och sedan bläddrade jag igenom och läste allihopa, och insåg att igår var det tre år sedan Rhiva gjorde inofficiell utställningsdebut. 4 månader och 2 dagar gammal plutt var hon då, och vann valpklass I, blev BIR, BIG och BEST IN SHOW-valp!

Mycket bedårande tikvalp. Mycket vackert huvud. Mörka härliga ögon. Bra förbröst.
Mycket bra kropp för åldern. Härlig benstomme. Välvinklad fram och bak. Härligt temperament.
Rör sig som en dröm. Mycket välvinklad bak. Bra lårbredd. Superlovande. Mycket välvisad.

Rhiva har inte bara en BIS-valprosett, utan tre stycken! Senare under sommaren blev hon BEST IN SHOW-valp i valpklass II, och på Goldendagen samma höst blev hon också BEST IN SHOW-valp.

När Rhiva var 6-9 månader gammal hann vi åka på sex officiella utställningar där hon ställdes i valpklass. En SSRK-utställning, där hon blev BIM-valp, och fem SKK- utställningar där hon blev BIR-valp på samtliga! På de två sista utställningarna blev hon även utplockad i BIS-finalen!


Rhiva 8 månader, efter sin sista utställning i valpklass och hennes femte BIR-valp.

26 mars, 2015 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Rhivas utställningsdebut”

  1. Johanna:

    Hennes valpansikte är så jättegulligt!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: