En liten flykt från verkligheten

Hur den här helgen skulle se ut har varit bestämt sen länge, men i början av veckan trodde jag inte att det skulle bli så som det var tänkt. Nu ligger vi här iallafall, nerbäddade på ett hotell i Karlstad. Imorgon ska jag och Lhine göra två starter i heelwork to music, och på söndag ska jag och Thyra göra två starter i freestyle. Jag valde till slut att vi skulle åka för att den här helgen har varit planerad länge, och sen är det helt blankt i almanackan. Dessutom tror jag att Rhiva vill att vi ska fortsätta leva och ha roligt, inte bara isolera oss och gråta.

Jag vet inte alls hur det kommer gå eller hur jag kommer må, men på Facebook har jag lagt ut ett inlägg där det står att jag varken vill eller kan prata om det som hänt så förhoppningsvis slipper jag få frågor och tröstande ord. Hur det kommer gå poäng- och placeringsmässigt bryr jag mig egentligen inte så jättemycket om, det finns ju viktigare saker här i livet, men jag hoppas att vi kommer få två trevliga tävlingsdagar.

Lhine och jag kommer att debutera med vårat nya program, och det kan gå lite hur som helst. Vi var och tränade på brukshundklubben en stund imorse, och Lhine tyckte att det var lite obehagligt. Hon var inte alls med och gjorde obekväma ljud. Det fick bli många pauser, där jag istället torrgick och försökte få till planeringen av hur vi skulle röra oss på planen. Jag fick till något som får duga inför morgondagen, och till slut lyckades jag locka fram den glada och spralliga Lhine också.

Som sagt, det kan gå och det får gå som det går.

13 mars, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: