En jobbig dag

Klockan är nu 21.41, och om en timme är det två veckor sedan Rhiva somnade in. Tårarna har varit färre den här veckan, men idag har jag tänkt på de obehagliga klockslagen när veterinären ringde. När jag stod i duschen fick jag en flashback, och tyckte mig höra mobilen ringa precis som den gjorde då för två veckor sedan och veterinären kom med beskedet att hon inte trodde att Rhiva skulle klara sig.

Förutom för att jag har gråtit för att jag saknar Rhiva så himla mycket och på grund av hur orättvist hur togs ifrån oss så har jag även gråtit för att jag tycker att det är lite jobbigt att ha två ”gamla” hundar. Lhine fyller snart 8 år och Thyra fyller 11 år i sommar…

22 mars, 2015 | 8 kommentar »

8 kommentarer till “En jobbig dag”

 1. Anna med flock:

  Det är verkligen så oerhört ledsamt på alla sätt att ni inte fick ha henne längre <3

  Det är inte helt lätt att sitta med två "gamla" hundar oavsett hur pigga dom än är i dagsläget, mina är ju 10 och 9½ och även om jag försöker att inte tänka på det så känns det jobbigt i perioder.

 2. Isabelle:

  Ja fy, det är det som är nackdelen med att ha flera unga hundar.. de blir ju även gamla hundar med tiden och man vet att snart, snart måste man skiljas åt pga ålder.. Ännu mer läskigt tycker jag att det är när man måste skiljas pga något man inte alls är beredd på.. Man önskar att man kan skydda dem från precis allt, men vissa saker bara händer ändå tyvärr 🙁 Ja, det saknas en pusselbit för er och ni hade ju kommit så långt ihop <3

 3. Elin:

  Kram

 4. Malin:

  Styrkekramar <3

 5. Karin:

  Jag förstår att du är ledsen och att det är lite tungt att du har två äldre hundar, förhoppningsvis håller dom sig friska länge. Hoppas också att dom ger dig lite glädje i din sorg. För mig var det bra att ha en annan hund i mitt liv när min första, hund gick bort.

 6. Zandra & Lystra:

  Förstår den känslan, även om mina två inte är lika gamla så oroar jag mig ofta för den dagen.

  Jag gissar att man får passa på att njuta av varje dag man får med dem och göra dem till det bästa.

  För i slutet hjälper det ju inte till att oroa sig för det oundvikliga. Försöker intala mig själv om det iaf.

 7. johanna:

  å så jobbigt 🙁 styrkekramar

 8. Nina:

  Kramar till er <3

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: