Bye, bye mars!

Usch, mars 2015. Rhivas bortgång är det jobbigaste jag varit med om. Jag hoppas att ny månad kan innebära nya starka tag. Även om den här månaden har varit väldigt tyngd av sorg, så innehöll den även små glimtar av glädje.

Jag, Lenny, Thyra och Lhine åkte till Karlstad över en helg. Två nätter på hotell och två dagars tävlande. För Lhine blev det debut med ett nytt program i HTMIII, vilket resulterade i två fina poäng, två cert och två 3:e placeringar. Thyra gjorde två grymt bra starter som resulterade i två cert och klassvinster, båda med 27.20 poäng, och vi knep även den första kvalplatsen till AFEC 2015! Jag tror även att vi redan kan se oss som kvalade till SM 2015.

Det var inte billigt, men jag valde ändå att göra ett extra ultraljud och fick då även veta könet på Pyret i magen. Ett par glädjetårar kom det faktiskt, och sedan dess har allt kring graviditeten börjat kännas mera verkligt. Några klädesplagg har blivit köpta och även en spjälsäng.

Thyradottern Lystra tog två 1:a priser i lydnadsklass III under mars, och fick då även titeln LPIII! Thyrasonen Malte tog sitt tredje uppflyttningspoäng i heelwork to music klass I, och fick titeln HTMI!

31 mars, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: