Valpar väntas vecka 46!


Bilden tagen 2 augusti -09.

Som jag nämnde i dagens första blogginlägg så har jag inte märkt av Thyras löp speciellt mycket. Igår var hon bara på 10:e dygnet, men när vi ändå var ute i Hälla bad jag mamma kolla Thyras löp eftersom att jag inte sett så mycket blod. Färgen på papperstussen var väldigt ljus, så vi bestämde ganska snabbt att det kanske vore bra att åka och hälsa på Tino idag redan. Idag blev jag dock orolig att hon kanske gått ur höglöp, eftersom att hon lämnade spår på tapeter och golv. Fast att hon skulle gått ur höglöp redan var enligt mamma omöjligt, och med den kollen som jag haft borde jag inte kunnat missat för många dagar i början av löpet heller. Däremot skulle det fortfarande kunna vara för tidigt.

Vid 18-tiden bar det iallafall iväg mot kennel Combine. Thyra blev helt tokig när hon fick träffa Tino, och for omkring som en jag vet inte vad. Ställa upp sig och ens låta Tino lukta på henne hade hon inga planer på, utan de skulle leka! Tino fastnade vid hennes kissfläck istället, och jösses vad Thyra gjorde sig till för honom. Bjöd upp till lek och pep. Det var jättekul att titta på dom. Jag började misstänka att det var för tidigt eftersom att dom bara lekte, men efter att ha kallat in Thyra och bett henne att stå still ett par sekunder så hände det andra grejer.

Två eller tre busrace till stack Thyra och Tino iväg på innan det var klart för idag, så det gick himla snabbt och smidigt!

Som sagt så var det himla kul att titta på dom. Thyra är inte så mycket för att leka med andra hundar annars, men nu blev hon precis bäng. Efter varje parningsförsök gick hon bara igång mer och mer, och jag undrar hur mycket hon skulle kunna leka egentligen. Hon skulle förmodligen inte ställa upp sig förrän hon vore helt slut.

Det känns jätteskönt att det blev en bra parning idag, och på fredag ska Thyra och Tino få träffas igen.

9 september, 2009 | 6 kommentar »

6 kommentarer till “Valpar väntas vecka 46!”

 1. Millan:

  Spännande! Hoppas det blir små söta Thyra-knoddisar sen. Kommer att bli roligt att följa det hela. Lycka till

 2. Therese & Zatoya:

  Hej!
  Vilken fin bild – dom ser verkligen ut att ha tycke för varandra!
  Lycka till med kommande parning och valpar!
  /Therese & Zatoya

 3. Maria:

  Helt galet spännande:)

 4. Ida:

  Vad roligt! Hoppas att det kommer små bebisar.

 5. Kim:

  Gud så spännande med valpar! 😀

 6. Lovisa, Inja & Fendi:

  Håller tummarna!! 😀 Inja hade ju en 45 minuters hängning på en av parningarna. När man börjar få kramp efter att ha stöttat henne i 20 minuter så är det inte så skoj längre hehehe

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: