Tävla eller inte tävla?

”Äntligen helg!” verkar hundarna tänka, och röjer runt som två dårar i vår lilla lägenhet. Thyras hormoner verkar röja runt dom också, för emellan åt står Thyra och flirtar med sin dotter. Lhine grymtar, viftar på svansen och går loss på någon leksak istället när mamma är konstig.

Imorgon ska jag och Thyra eventuellt tävla. Kan inte alls bestämma mig för om vi ska åka eller inte. Vi var redan strukna, då Thyra satte igång att blöda ordenligt några dagar efter parningen. Idag är sista löpdagen och hon har slutat blöda så tidigare under kvällen hörde jag av mig till klubben och frågade vad dom tyckte, och vi var så välkomna. Vad skönt det är när man som tävlande får vara lite krånglig. Känns nästan som att vi måste åka imorgon bara för det, men vi får se.

Har varit inställd på att inte kunna åka imorgon p.g.a löpet, så nu har jag lite svårt att ladda inför morgondagen. Får väl ställa klockan och gå upp, och känna efter hur tävlingssugen jag är. Under det här året har jag märkt att om jag inte taggad och nervös från att jag går upp så blir min insats bara halvdan, och då är man ingen schysst hundförare tycker jag. Thyra och jag behöver ju dessutom inte tävla något mer förrän kvalperioden för SM 2011 påbörjas.

Nu ska jag fixa lite kvällsmat innan Kändisdjungeln börjar. Medan de flesta tycker att det programmet är skräp så tycker jag att det är ganska underhållande. Fast jag undrar ju varför de tävlande får cigaretter och snus. Det finns väl inte i en djungel?!?

Just det, nu finns det en länksida under Matte i menyn.

18 september, 2009 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Tävla eller inte tävla?”

  1. Lovisa, Inja & Fendi:

    Om ni tävlar – så lycka till! 🙂 Förresten, kul att du gillade collien 😛

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: