En utslagen, en nöjd och en missnöjd

I natt har jag sovit fruktansvärt dåligt. Till att börja med så hade hundarna svårt att komma till ro med vår nya möblering. Målaren kommer imorgon och ska börja riva tapeter, så igår var pappa här och hjälpte mig att flytta möbler. När man bor i en etta utan kök är det inte så lätt att göra plats, så 2-sitssoffan, soffbordet, den stora leksakslådan samt tunnorna för mat och smutskläder har fått flytta ut på balkongen medan säng, skrivbord, datorhurts och bokhyllan är ihoptryckt i mitten av mitt 3.5 meter breda rum!

Sedan så var det ju så att Himmelstalundsskolan skulle ha friluftsdag idag, och 49 stycken hade skrivit upp sig på listan för en hunddag på brukshundklubben. Den som skulle ha hand om lydnaden var då jag, som har social fobi. Igår kväll funderade jag verkligen över vad (fan) jag hade tackat ja till. Som tur var skulle jag få hjälp av Thina, och jag överlevde ju faktiskt förra gången jag var med på en liknande dag. Då var eleverna dock inte lika många och dagen mycket kortare.

Eleverna blev uppdelade i tre grupper, och vi tog två grupper innan lunch. Himla tur att jag frågade Thina om hon kunde vara med att hjälpa mig, för annars hade Lhine tagit helt slut. Löp-Thyra fick ju bara ligga i bilen hela dagen. Vi visade lydnadsklass I för varje grupp och även lite övningar som de fick träna på med sina egna, eller lånade, hundar. Under lunchen åkte jag och Thina iväg till något Thaiställe och köpte mat. Det var hemskt gott. Vi tog med oss maten tillbaka till brukshundklubben, och medan vi åt fick vi se en skyddsuppvisning.
 
14.00 var vi klara för dagen, och nu blir det sängen en stund!

7 september, 2009 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “En utslagen, en nöjd och en missnöjd”

 1. Maria:

  Nämen fy så jobbigt med social fobi. Hade ingen aning om att du hade det. Hur fixar du att tävla då, måste vara jätte jobbigt för dig.
  Kul att det gick bra ändå!

 2. sofie:

  härligt att det gick bra!

 3. Thina o hundarna:

  bra att få köra mina hundar med så mycket publik nyttigt. Tack för idag

 4. Johanna och Sting:

  Stor eloge till er som fixade det!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: