Best In Show!

Idag var det dags för Goldendagen 2009, arrangerat av GRK Östergötland/Södermanland, och jag kan inte vara annat än jättenöjd med dagens resultat. Lhine fick HP och blev 3:e bästa tik, och Thyra hon vann alltihopa!

Från början var det bara bestämt att jag och Thyra skulle komma och hålla i en lydnadsuppvisning idag, men nu i veckan bestämde jag mig för att Lhine skulle ställas. Kändes som ett bra tillfälle att prova att visa henne helt fritt, och se vad hon skulle få för kritik. Igår när jag badat Lhine passade jag på att bada Thyra också, och hon blev superfin efter badet så det kändes ju nästan dumt att inte ställa henne idag. Frågade Maria om hon skulle kunna tänka sig att visa Thyra åt mig, för jag räknade ändå med att båda skulle få HP, plus att jag tänkte att Thyra skulle tycka det var kul att få springa med någon annan.

På plats idag frågade Annelie om jag ville visa Martin åt henne, och det ställde jag såklart upp på. Martin ville inte alls vara med först utan tyckte nog mest att jag var en jobbig kärring men vi jobbade upp oss efter att ha sprungit två varv i ringen. Han fick ett HP och skulle sen in i bästa hane, där vi fick ställa oss först! Oj, vad roligt.

Både Lhine och Thyra fick varsitt HP, så sen skulle mor och dotter in och tävla om bästa tik. Maria fick fortsätta att visa Thyra, och sprang jag med Lhine yrväder som hade alldeles för bråttom i ringen och flaxade med benen överallt. Lhine blev placerad som 3:e bästa tik, och då var Thyra fortfarande inte placerad så det blev att stå och hålla tummarna för henne och Maria. När Thyra fick ta ett sista varv var det en fröjd att se hur mycket som hänt med hennes rörelser. Dom är inte alls lika korta som dom varit, och jösses vad stram  hon var i ryggen. Där fanns det inget som rullade. Maria och Thyra sprang hem 1:a placeringen och bästa tik!

Då var det alltså Martin och Thyra som skulle in och tävla om dagens BIS, och då ville jag faktiskt visa min egen hund så då bytte jag och Maria hund. Lilla Thyra blev som en liten fis bakom Martin, men domaren var helt såld och Thyra blev Best In Show! Fy fan så jävla roligt rent ut sagt!

Tusen tack Maria för att du visade fram Thyra till bästa tik, och tack Annelie för att jag fick förtroendet och äran att visa Martin åt dej. Dessutom måste jag tacka GRK Östergötland/Södermanland för alla fina priser vi åkte hem med! Jag har säkert glömt något, men bland annat så fick vi två solskydd, en ryggsäck och en tävlingsbok från Royal Canin. Känns skönt att kunna byta från Agrias tävlingsbok, för mina hundar är inte ens försäkrade där. 18 kilo hundmat från Royal Canin fick vi också, vilket mina hundar äter så det blev ju perfekt. Sedan fick vi en dummie, bajspåsar, ett fint fat och ett par godispåsar med blandat gott till både matte och hundarna.

Höstglädjens Dreamline
”Vacker feminin tik. Vackert huvud med mörka ögon. Utmärkt hals och rygglinje. Något kort överarm. Tillräckligt vinklad fram, utmärkt bak. Rör sig bra från sidan, något trångt bak. Välvisad.”

LPI LPII LPIII LPELIT SLCH FINLCH Höstglädjens Golden Dream
”Feminin tik med vackert huvud och uttryck. Utmärkt hals och rygglinje. Utmärkt förbröst och bröstkorg. Utmärkta vinklar runt om. Vacker päls. Fina ben och tassar. Mycket välvisad.”

13 september, 2009 | 27 kommentar »

27 kommentarer till “Best In Show!”

  1. Thina o hundarna:

    Härligt GRATTIS GRATTIS

  2. Marlene, Gibson & Vinna:

    STORT GRATTIS till båda tjejernas fina resultat! //Marlene

  3. Sara och Tosse:

    Grattis!!!
    Kul att det gick så bra för båda två!!

  4. Angelica:

    Stort grattis!

  5. Sabine:

    Stort grattis! Vilka priser ni fick med er hem :D!
    Så fin kritik Thyra fick, förstår om du är nöjd :).

  6. Maria:

    Massor med grattis! Härlig kritik fick du med dig hem också:) Vad roligt med alla priser. Rocky äter också Royal Canin, ett jätte bra foder.

  7. Linda,Olle,Minus:

    Grattis!

  8. Matilda:

    Stort GRATTIS!! 😀

  9. Malin, Mingla, Frozza och Brannie:

    Grattis till fina placeringar med båda hundarna och att ha visat Martin till bästa hane.

  10. Emma:

    åh jävlar! GRATTIS!! 😀

  11. Elin me grabbar:

    Fina kritiker också! Grattis!

  12. Johanna och Sting:

    Vilken dag! Stort Grattis!

  13. Lovisa, Inja & Fendi:

    Wow!! Grattis!! 😀

  14. Kim:

    Men gud vilken toppendag!!!

    Grattis! 😀

  15. Carin:

    Jättegrattis till dagens resultat 🙂 vad roligt. Skulle kanske ha åkt iallafall. men det är lite sent nu 😉

  16. Jenny Persson:

    Grattis =)

  17. Annelie & Martin:

    Stort GRATTIS till dagens härliga resultat!! Och ett mega tack för att du tog hand om Martin på bästa sätt!! KRAM

  18. Gunela:

    Jättegrattis!
    Kul att ni var med och att det gick så bra!

  19. Johanna & Majken:

    Grattis till de fina placeringarna!

  20. Lotta och Crespo:

    Stort Grattis!!

  21. Catherine:

    Hej på er
    jätte grattis!!!!
    Håller tummarna att det blir många valpisar 😀

  22. Lisa:

    Ett jättegrattis till toppenplaceringen 🙂

  23. Ida:

    Vad roligt, Grattis!!
    Kul med efit igen =)

  24. Maria:

    Grattis grattis igen!

  25. Linda,Holly&Vilde:

    Vilken dag!
    Stort grattis! 😀

  26. Katarina & Wiggo:

    Grattis!

  27. lena, millie,ebba:

    GRATTIS !!!!!!!!!!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: