Åh vilken tråkig dag


Höstglädjens Rainman 8 veckor idag.

Stackars lilla löp-Thyra är långt ifrån nöjd med den här dagen. Till att börja med så lyckades hon inte få upp matte ur sängen vid 7-tiden imorse trots ihärdigt tuggande på sin favoritpipis. Sen framåt 12-tiden när det verkade som att det skulle hittas på något kul, då var det bara Lhine som fick ha skoj medan Thyra fick sitta i bilen och snyfta.

Väl hemma igen var det dags för matte att få i sig mat, och det var nog dagens höjdpunkt när matte ställde ner resterna på golvet. Pommes och bearnaisesås! Vid 17-tiden var det dags att sätta sig i bilen igen, och åka ut till landet. Det brukar ju vara skoj, men det blev att sitta i bilen igen! Matte skulle bara fota de två Regna-valparna som inte fått nån egen matte eller husse än… men råkade visst stanna kvar och äta pizza också!

4 september, 2009 | 6 kommentar »

6 kommentarer till “Åh vilken tråkig dag”

 1. frida&Catch:

  Så söt lilla rainman är då : ) -vill ha. =)

 2. Johanna, Hilda & Edda:

  aaw vilken liten plutt! 🙂

 3. Nilla och Soda:

  Så fruktansvärt söt bild!

 4. Thina o hundarna:

  Rainman är ju helt underbar. NEJ jag ska inte ha någon mer hund. O skulle jag ska den vara liten svart krullig med piraja tänder:)

 5. Lovisa, Inja & Fendi:

  En sådan söt liten ´regnman!! <3

 6. Lisa:

  Sååå otroligt söt 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: