2 x 5 minuter

Den här dagen har mest bestått av att torka spackeldamm och försöka få lite ordning på det totala kaoset i min lilla lägenhet. Med nya fina tapeter blev det en liten omöblering till och med. Det går inte göra några stora förändringar här, men soffan och bokhyllan fick byta plats så att inte min fina fondvägg skulle försvinna bakom bokhyllan. Nu kan jag inte titta på tv från sängen, men det är väl bara bra kanske.

Thyra har inte fått göra mycket mer än att gå i koppel idag. Måste komma igång med hennes träning igen. Bara för att hon är parad behöver hon ju inte behandlas som om hon vore gjord av glas. Tänk om hon går tom, då har jag en hund som är helt ur form! Imorgon blir det väl lugnt, men på lördag måste vi träna lite för på söndag ska Thyra få visa upp lydnadsklass I på Goldendagen som GRK Östergötland/Södermanland arrangerar. Det kommer hon nog tycka är skoj!

Lhine däremot har fått två små roliga minipass. På förmiddagen blev det lite framförgående, eller iallafall något som jag tror kan bli ett framförgående, och lite fjärrdirigering. Nu under kvällen har vi tränat vittringsapportering och ställande. Eftersom att Lhine är väldigt slarvig ute vid vittringspinnarna så provade jag idag något som jag kallar för koppelmetoden. För länge, länge sen använde jag mig av den metoden på Thyra och tyckte att det funkade bra. Kopplet används inte till något ryck eller slit, utan vi tar helt enkelt en lugn promenad och råkar bara hitta några utlagda vittringspinnar…

10 september, 2009 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “2 x 5 minuter”

  1. Tonje & Cima:

    Wow, så smart med koppelmetoden! Den skal vi også forsøke ettersom vi sliter med denne øvelsen. Kul når du legger ut treningstips 🙂

  2. Gunela:

    Tapeten matchar vovvarna! Snyggt med Lhine framför den!

  3. Katarina & Wiggo:

    Hon e så fin!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: