Två veckor kvar som 9-åring

Om två veckor så fyller Thyra 10 år, och samtidigt som det känns kul att det fortfarande är så mycket fart henne så känns det faktiskt lite jobbigt. Jag antar att det är för att jag tar åt mig av att andra ser en 10-årig hund som en gammal hund. Det finns ju dom som kallar sin hund för gammal tidigare än så.

I mina ögon är inte Thyra gammal, och jag tror inte att Thyra varken känner sig eller ser sig själv som det. Jag tycker inte det är roligt när Thyra kallas tant, gammeltant eller något liknande. För mig är hon fröken Thyra och inget annat.

13 juli, 2014 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Två veckor kvar som 9-åring”

  1. Annika:

    Att vara ”gammal” beror ju på det mående hunden har! Gilbert blev gammal tidigt och lämnade oss som åttaåring! Njut av din fina Thyra. Så pigg och fin. Säkert länge till! <3

  2. Anna.Lena:

    Nej, ålder ÄR bara en siffra!
    Försöker jag i alla fall intala mig själv – som strax fyller 50 *hemska tanke* 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: