PM inför VM!

Nu är det bara 4 1/2 vecka kvar. Den 4:e augusti går färjan mot Finland och VM 2014! Jag och Thyra har legat lite lågt ett tag med träningen, men från och med måndag har jag bestämt att det ska bli ordning både på träning och motion så att hon är i fin form när vi gör VM-debut. Det där med att vila sig i form är ju inget för Thyra, utan det är ju lika med katastrof.

Än så länge är jag inte nervös, utan tycker bara att VM-resan ska bli jätterolig. När jag såg startlistan blev jag faktiskt lite besviken. Bara 27 deltagare i freestylen, jämfört med 49 på EM i höstas. Sen känns det lite sådär att gå in direkt efter Ryssland, men det är ju en sån där sak som jag inte kan göra något åt, men det kanske kommer göra mig mer skärpt istället.

Upp till Stockholm, eller var nu färjan går ifrån, kommer vi åka tillsammans med Nathalie, Ayax, Ida och Monster. Vi tre kommer även dela hytt på färjan, där även hundarna får vara med. Att hundarna slipper sitta i bilen känns bara så skönt! Det är verkligen ett stort plus för mig och Thyra, och den här gången kommer hon varken vara på väg in i löp eller skendräktig. På hotellet kommer vi bo ihop med Nathalie och Ayax, och det vet vi ju redan båda två att det kommer funka alldeles utmärkt.

3 juli, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: