Olidligt varmt

Thyra och jag skulle egentligen varit på landslagsträff uppe i Haninge idag, men jag mådde inte bra när klockan ringde imorse så det blev att krypa ner i sängen igen. Ett par timmar senare var jag väldigt glad över att vi inte åkte, för då fick jag världens värk i benen. Det var så att jag började fundera på hur jag ens skulle kunna gå ut med hundarna, men efter att tagit en stark värktablett så blev det bättre.

Aktiviteterna under dagen har varit lika med noll, för det har varit så hemskt varmt. Morgonpromenaden, som blev en förmiddagspromenad gick i snigeltempo, och sedan dess har ingen av hundarna ens velat gå ut på uteplatsen. Rhiva som alltid ligger där ute och kikar under staketet. Istället har alla tre legat i vardagsrummet och flåsat. Det rummet som alltid brukar vara svalt, då solen aldrig når in dit, men idag har det varit så varmt och kladdigt i luften att det inte gått att komma undan värmen överhuvudtaget.

6 juli, 2014 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Olidligt varmt”

  1. Alexandra:

    Aaaw! Här i Borås är det också hur varmt som helst och sjön som ligger precis bredvid oss är förgiftad av alla änder (?) som är där, så otroligt typiskt. Vi behöver våran sjöööö!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: