Mera sponsorpresenter!

Efter träningspasset igår hade jag som sagt mer grejer med mig hem än när vi åkte dit, och det var för att Ida hade med sig sponsorpresenter till mig och Thyra som delades ut på förra landslagsträffen som vi inte kunde vara med på. Royal Canin är ny sponsor från och med i år, och av dom fick vi en stol, en ryggsäck, en belöningspåse, ett nyckelband, en fodertunna och några godispåsar.

Dessutom hade beställningen av jackor, hundtäcken och brodyrerna på dom hunnit bli klara, så jag fick min landslagsjacka och Thyra fick sitt landslagstäcke!

15 juli, 2014 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Mera sponsorpresenter!”

  1. Lovisa, Inja & Fendi:

    Kul! 🙂

  2. Sara:

    Tjusigt 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: