Märkt för livet

Jag har länge velat ha en tatuering, och haft en bild i huvudet om vad och var den skulle sitta. I helgen ordnade Lenny med en tid, och redan idag var det dags! Skissen gjordes på plats, och den blev mycket bättre än bilden i mitt huvud. Jag hade tänkt mig en enklare text i stora bokstäver, men tatueraren tyckte att det kunde passa bra med ett finare teckensnitt eftersom att det blev många raka linjer med stjärnan i bakgrunden. Vi testade hans idé, och det blev ju jättesnyggt!

Det var lite nervöst precis innan han skulle börja tatuera, för jag visste ju inte hur det skulle kännas. Han frågade om jag ville prova utan färg först, men jag kände att det var bättre att köra på. Annars hade jag kanske fegat ur, och jag ville ju ha tatueringen. Det var inte alls särskilt plågsamt, utan det är helt klart värre att ta blodprov eller få en kanyl satt i armen. Emellanåt sved det till, men efter en stund var det som att armen var bedövad.

Jag är verkligen jätteglad över att det här blev av till slut och är sjukt nöjd med tatueringen. Den blev både större och snyggare än vad jag hade tänkt från början. Att ha Thyras namn på armen för resten av livet känns helt rätt. Hon är min stjärna, den största stjärnan jag någonsin kommer ha.

8 juli, 2014 | 6 kommentar »

6 kommentarer till “Märkt för livet”

 1. Nettan:

  Ja Thyra är en helt underbar hund.Och det blev snyggt Sandra! Ja du vet ju vad jag tycker om tatueringar men här får jag nog ge med mig.

 2. Nathalie & Ayax:

  Fin! Och fin tanke <3 Thyra är en underbar hund!!

 3. Eleonor:

  Fin! Jag vill göra en på Ozxypojken… Ja, på mig alltså men av Ozzy!

 4. Lovisa, Inja & Fendi:

  Tjusigt 🙂

 5. kimman:

  Fint! 🙂

 6. Zandra, Lova & Lystra:

  Super snygg och väldigt passande!

  Har tänkt att jag vill göra något liknande för Lystra. Men sen kände jag mig taskig om jag inte gjorde något för Lova och alla framtida hundar (även om det inte går att förneka att visa individer kommer man närmare), så då gav jag upp den tanken iaf. 😉

  Sv 1: Visst är det så många gör, kastar och kastar. Och istället för att fråga sig vad man kanske borde göra annorlunda så fortsätter de på samma spår.

  Jag gillar att klura ut och jobba med olika övningar som gör Lystra säker och trygg i momenten, och dessa övningar älskade hon så det var kul 😀

  Sv 2: Jo visst kändes det tråkigt att bli pratad om utan att veta. Men egentligen mest synd om de personerna som lägger ner så mycket tid att bry sig vad andra gör istället för att lägga ner sin energi på sin egna träning och sin hund.

  Jag har tänkt samma sak, att domare knappt hinner se det för jag gör det ju direkt efter momentet när de börjar bläddra och fundera på betyg. Så jag fortsätter i samma spår så får vi se vad det leder till 😉

  Nej förstår att du inte kan vara så med Rhiva, och att det finns många fler i samma situation, och det har jag full respekt för. Inser att jag själv kommer få en stor stor utmaning den dagen jag får en hund som flippar ut över att jag är för mycket och överdriven – vilket jag ju är väldigt ofta både i träning och på tävling (tydligen ;)), detta är ju inget jag tänker på, jag liksom bara är så, typ. 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: