Det är musiken som gör det

När jag och Thyra tränar själva så brukar hon inte vara sådär het som hon var igår, men idag när vi var ute och tränade med musiken på högsta volym i min lilla bärbara högtalare så blev hon det. Vi gjorde ingenting på rätt ställe till musiken, och det tyckte Thyra var ganska jobbigt. Att jag dessutom gick in och stoppade henne när det blev fel och lät henne få göra om ställde verkligen till det.

På sätt och vis är det ju bra att hon kan programmet utantill, för då störs hon inte av att jag gör fel, men hon får ju inte fuska. Idag tränade vi mest på hennes sidosteg som inte längre är några raka sidosteg. Istället går hon halvt åt sidan och halvt bakåt. Vi fick backa tillbaka ganska mycket, för så fort jag bad henne göra den rörelsen så tog hon ett steg bakåt.

För att göra det tydligt för henne så använde vi kanten mellan gräs och asfalt som en gräns. Jag stod på gräset och hon på asfalten, och hon fick inte gå upp på gräset. Samtidigt var det enkelt för mig att se om hon rörde sig bakåt. Eftersom att jag inte kunde använda nånting som en spegel så gick vi nos mot näsa. Förutom att vi inte riktigt var överens om vilken energinivå Thyra skulle vara på så blev det ett bra pass. Inte så roligt, men nyttigt!

21 juli, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: