”Äntligen är den här, sommaren!”

Usch och fy! Vilket vidrigt och deprimerande väder det har varit de senaste dagarna. Jag förstår inte alla dom som jublar över värmen. Man blir ju svettig bara av att andas. Vad är det härliga med det? Fast det är kanske bara jag som svettas, eller som inte gillar att gå omkring och vara blöt och kletig.

Hundarna gillar inte heller det här vädret. Dom är knappt ute på uteplatsen, och på promenaderna viker dom av hemåt tidigare än jag tänkt. Träning är ju inget att fundera på så länge solen är framme, för hur ska jag kunna kräva något tempo av dom när jag själv känner att jag inte kommer orka engagera mig i belöningarna?

Igår och idag gick vi ut och tränade en liten stund vid 21-tiden när solen gått ner bakom huset och det var skugga på gräsplanen utanför, och hur kul är det att behöva sitta och vänta på att kunna gå ut? Den här värmen är verkligen inte rolig, eller som mamma sa ”Det här är slöseri av min semester!”. Skönt att det är någon som håller med mig iallafall.

Jag är inte världens mest aktiva person, men jag vill kunna göra saker utan att behöva svettas ihjäl! Jag tycker att värmen som var för ett par veckor sedan räckte gott och väl. Det var svettigt redan då, men det gick både att gå promenader med hundarna och träna med dom utan att riskera att dom skulle få värmeslag.

9 juli, 2014 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “”Äntligen är den här, sommaren!””

  1. Annika:

    Här är en till som instämmer i din klagan! hatar när det är så här varmt om man inte ligger i vattnet hela dagen och det gör man ju inte! Tycker synd om pälsklingarna som också ligger och flämtar. Nää hit med lite svalar väder så man kan andas!

  2. Anna.Lena:

    Här är en till!
    Det är fruktansvärt, hemskt, olidligt, vedervärdigt, äckligt!
    Det är inte så att jag önskar regn och åska – men sval luft och friska vindar skulle inte sitta fel

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: