Vittra, TJH(RDH) LPI RLD N Höstglädjens Quick-Witted


Vittra, TJH(RDH) LPI RLD N Höstglädjens Quick-Witted 4 år.

Under påskhelgen var Sara och Thyradottern Vittra, TJH(RHD) LPI RLD N Höstglädjens Quick-Witted på ett räddningshundsläger i Norrköping, och igår hade vi turen att få träffa dom en stund. Dom bor ju en bit utanför Sundsvall, så det händer ju inte så ofta.

Det var jättekul att få se Vittra, och hon är så himla fin! Av de sju gånger som Sara har ställt henne i öppenklass har hon fått sex CK:n, tre placeringar i bästa tikklass och ett reserv-cert!

21 april, 2014 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Vittra, TJH(RDH) LPI RLD N Höstglädjens Quick-Witted”

  1. Zandra, Lova & Lystra:

    Hon är så fin och duktig också. En av mina favorit golden tikar. Jag har aldrig träffat Vittra, men när jag ser henne på bild och läser om henne så får jag samma känsla som jag fick när jag först läste och såg Thyra. 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: