Mysig påskafton

Sitter och vilar på uteplatsen hos Lennys lillebror Patrik och hans sambo. Vi har precis ätit en massa god påskmat tillsammans med Lennys föräldrar, syster och syskonbarn. Hundarna ligger utspridda lite här och där på den inhägnade tomten och bara njuter!

Alla hade nog räknat med lite kaos, med tre hundar och två småbarn på snart 2 år, men det har funkat hur bra som helst utan några omkullhoppade barn. När det var livat inomhus så valde hundarna till och med att gå ut och lägga sig istället. Där samlade Rhiva på sig ett par vuxenpoäng!

Senare ikväll blir det att grilla, gå en sväng med hundarna och spela Xbox Kinect! Hundarna ska även få sina påskägg, i form av goda tuggben, istället för bara de gamla märgbenen de fick ta med sig för att ha något att göra.

19 april, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: