Landslagsträff, dag 1

Idag var det äntligen dags för den första dagen av två på årets första landslagsträff. Efter att lämnat av Lhine hos Ingegerd och Magnus, som har Lhines dotter Mindy, så plockade jag, Thyra och Rhiva upp Nathalie och Ayax för vidare färd mot Dog-O-Rama i Karlstad.

Det blev en lång och rolig dag, som började 10.00 och inte avslutades förrän vid 21-tiden. Först fick alla presentera sig och berätta vad man hade för mål och tankar med sina program, och därefter blev det en lång genomgång av en massa viktig information, sponsring o.s.v.

Före lunch körde vi charader, och det låter kanske konstigt att man kör charader på en landslagsträff, men det är ju faktiskt en stor del av ett freestyleprogram. Ju bättre man är på charader, desto tydligare blir ju programmet. Vi fick även prova jackor, täcken till hundarna och burar som vi skulle få av Agria som sponsrar landslaget i år igen. Dessutom hade Anita fixat en sponsor av halsband, så det fick vi ta fram mått på också.

Efter lunchen körde alla igenom sina program, men eftersom att Thyra inte är i form just nu och jag inte vill att hon skadar sig så visade vi upp filmen från Cruft’s istället. Vi gick igenom programmet ett i taget, och så fick alla komma med kommentarer och förslag på ändringar och förbättringar. Jag och Thyra fick inte så många kommentarer på programmet så som det ser ut just nu, men att det kunde bli ännu bättre med en förlängning av musiken.

Vi är ett väldigt pratglatt gäng i laget, så genomgången av programmen drog ut väldigt långt på tiden. Fast jag tror de flesta var överens om att det inte gjorde så mycket. Det var ju trevligare att umgås allihopa på Dog-O-Rama. På eftermiddagen var det tänkt att vi skulle grilla korv, men regnet vräkte ner så det blev att beställa pizza istället. Det smakade väldigt bra efter en lång dag!

Sen var det dags att avsluta dagen och åka till Alstrums B & B där jag, Nathalie och fyra andra i laget skulle övernatta. Nu har vi kvällsrastat hundarna, snackat en stund med de andra och snart ska vi sova gott. Det är inga andra gäster här, så det kommer bli en tyst natt med god sömn!

17 april, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: