Landslaget i freestyle 2014

Det är väl ingen som blir förvånad och många har nog tyckt att det varit självklart, och jag har egentligen vetat om det ett tag men tog ändå inte ut något i förskott. Jag ville se det svart på vitt, och idag kom det iallafall ett tydligt besked – Thyra och jag är uttagna till landslaget i freestyle 2014!

Jag är verkligen superglad över att vi får vara med i landslaget i år igen! Jag ser redan fram emot årets första landslagsträff i Karlstad under påskhelgen. Hur mycket deltagande med hund det blir för mig vet jag inte, utan det får jag ringa och kolla med Cesar först.

Uppdaterat
Först skrev jag att vi var uttagna till landslagstruppen, för förra året såg det ut som så att man först blev uttagen till truppen och sedan togs ett lag ut inför mästerskapen. I år ser det annorlunda ut, och färre ekipage har plockats ut för att direkt bilda ett lag.

1 april, 2014 | 7 kommentar »

7 kommentarer till “Landslaget i freestyle 2014”

 1. Zandra, Lova & Lystra:

  Även fast det kanske var väntat och självklart så är det ändå lika häftigt! Grattis! 🙂

 2. Elin o Olle:

  Grattis va roligt 😀

 3. Gunn Therese:

  Gratulere. Var vel ingen stor overraskelse med ditt siste år og suksess i bagasjen! Hærlie Thyra, og ikke minst en utroli flink hundefører!

 4. Jeanette,Sly,Maya & Joy:

  Grattis! Superhäftigt! 🙂

 5. Anna:

  Känns inte superförvånande nej 😉 Men det är ju fortfarande lika häftigt :))

  Ska bli kul att ses i Karlstad! Jag vet ju inte hur det var förra året, men det låter väldigt kul som det är uppstyrt i år! 🙂

 6. Carin, Cosmos & Joker:

  Grattis 🙂

 7. Lina Münter:

  Grattis Sandra och Thyra! Jag är inte förvånad men jag är fortfarande väääldigt imponerad. Stort grattis till er ni är fantastiska!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: