Grattis Martin och Våga, Kicki och Wilmer!


Wilmer, LPI Höstglädjens Line Written In Winter.

I måndags debuterade Lhines dotter Våga, RLD N Höstglädjens Line On The Horizon i rallylydnadens fortsättningsklass tillsammans med husse Martin. Efter bland annat en förarmiss som gav -10 poäng så blev det 83 poäng kvar och därmed ett godkänt resultat! Grattis!

Idag såg jag ett roligt inlägg i Höstglädjens grupp på Facebook, där Kicki berättade att hon och Lhines son Wilmer, LPI Höstglädjens Line Written In Winter hade gått ett viltspårprov idag och blivit godkända i anlagsklass! Jättestort grattis!

23 april, 2014 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Grattis Martin och Våga, Kicki och Wilmer!”

  1. VÅGA:

    Tack så mycket, Pussa på mamma Lhine från mig <3

  2. wilmer:

    Tack så mycket.från oss

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: