Underbara Baggenbälte

Promenader med alla tre tillsammans brukar innehålla en hel del kaos. Rhiva drar, jag blir irriterad, Thyra blir sur och Lhine tar åt sig av alltihopa. Det blir ju inte så himla trevligt. Oftast så går jag dubbla promenader, en med Rhiva och en med Thyra och Lhine. Det är inte för att undvika kaos, utan för att deras promenader är så olika. Under Rhivas promenader vill jag verkligen kunna koncentrera mig på henne, och jobba med koppelgåendet. Promenaderna med Thyra och Lhine är precis vad de heter, promenader, och än så länge tycker jag inte att Rhiva ska hänga med på dom rundorna varje dag.

Men iallafall, idag när vi har ett sånt fantastiskt skitväder hade jag ingen lust att gå ut i det snöblandade regnslasket två gånger, så då provade jag att fästa Rhiva i Baggenbältet medan jag hade Thyra och Lhine i ena handen. Vilken skön promenad det blev, trots vädret. Tyst, lugnt och alla tre gjorde det dom skulle. Vi gick den vanliga svängen jag brukar gå med Thyra och Lhine på morgonen, och det var inte många meter som Rhiva drog. Istället fick jag plocka upp och hålla i kopplet emellanåt för att hon inte skulle trassla in sig.

20 april, 2012 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “Underbara Baggenbälte”

 1. Linda:

  Baggen är toppen! Klarar mig inte utan mitt 🙂

 2. Nettan:

  Åh så roligt att julklappen har kommit till nytta!

 3. Zandra, Lova & Lystra:

  Smart ide! Inte omöjligt att skaffa en hund till med andra ord 😉

  Svar – Vilka arrangerar den utställningen? Jag vet inte om vår handler vill åka så långt. Men du kanske vill ställa en hund i den klassen? 😉 Fast du kanske redan har typ alla Höstglädjen hundar att ställa ändå. 🙂

 4. Emma och Silla:

  Ja får samma effekt när ja går med både Elsa och Silla. Normalt är de ganska bra på att dra men med bältet går de riktigt fint. Promenaderna blir ju helt klart trevligare!

 5. Angelica:

  Det kanske kan vara något! Måste nästan skaffa mig ett sånt, även om jag ”bara” har två hundar..:)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: