Tråkväder

Rhiva i gårdagens kvällssol.

Ledig dag med planen att trimma Thyra och Rhiva, cykla med Thyra och Lhine, träna med alla tre och sitta ute i fint väder med kameran och fylla minneskortet medan hundarna busar runt.

Istället blev det en ledig dag med grått, trist och regnigt väder. Rhiva har fått ett träningspass inomhus och nu på kvällen har jag trimmat lite på öron och hals. Thyra och Lhine har fått springa bredvid cykeln en stund, men sen blev det inte mycket mer vettigt gjort den här (tråkiga) dagen.

25 april, 2012 | 8 kommentar »

8 kommentarer till “Tråkväder”

 1. Emma o Sasha:

  Fin bild! Foton blir så mjuka och luddiga när det är kvällssol.. =D

 2. Emma o Sasha:

  Sv: Ja, jag har varit iväg men vc vill inte riktigt ta reda på vad det är utan ger mig bara massa kortisonkrämer. Känns sådär.. Men jag hoppas att det går bort snart och att det aldrig kommer tillbaka =)

  Jaga i soffan tycker Sasha också om. Speciellt om jag verkligen springer i soffan och kastar mig över ryggstödet. Eller springer o gömmer mig på toan eller i köket. Knäppa hundar =)

 3. Cissi o goldentrion:

  Vilken fin bild! Väldigt fint huvud, hon ser nästan lite vuxen ut =)

 4. Gabbi, Edwin & Nixon:

  Håller med, vädret är så fruktansvärt tråkigt. Får hålla tummarna om att den härliga våren kommer snart 🙂 Fin bild på Rhiva – hon har juh blivit VUXEN 😉

 5. Sara:

  Håller med vill ha vår sol och lite värme nu 🙂

  Sv Jag vet faktiskt inte vilken färg hajja kommer få men jag hoppas hon behåller den hon har nu.

 6. Anna&Trion:

  Oj vad stor hon är 🙂 När man har en heldag planerad med massa nytta och skoj så är det verkligen skittråkigt när det förstörs av vädret 🙁

  Nej, det är nåt konsigt om att jag ska”logga in”. Får liksom upp en inloggningruta på wordpress, med min mail som användarnamn.. Fast jag loggar ju in via rocktassar.se/wp-admin så jag fattar liksom inte vad som händer.. Den msåte va nån gammal bloggadress som fått liv. Vet inte hur jag ska lösa det :/

 7. sofie:

  Oj så hon vuxit!! 🙂 fin tjej!

 8. Ingela, Zeb, Indy:

  Regnigt här också. Tur det var lydnadskurs så jag blev tvungen att lämna lägenheten och åka till klubben! =)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: