På bättringsvägen

Thones skendräktighet har börjat avta, vilket känns så himla skönt! Idag har hon lekt, haft dragkamp och försökt mörda leksaker ute på tomten, så nu är dom inte valpar längre. Sovit gott har hon gjort också, utan att behöva springa och titta till Evelina.

Efter en veckas vila blev det lite träning idag, och jag plockade fram två små fåglar ur frysen. En kaja och en kråkunge som jag hade turen att hitta död på tomten för ett tag sedan. Vi har inte tränat med vilt sedan september 2016, och om vi ska kunna starta på jaktprov så måste hon ju få bli van med vilt.

Jag trodde faktiskt inte att hon skulle ta upp fåglarna spontant, utan att jag skulle behöva pusha på henne och kanske till och med lattja med dom, men vi provade ändå med markeringar direkt. Thone sprang ut och plockade upp kajan direkt, och likadant med kråkan! Gissa om jag blev glatt överraskad.

Det ligger en trut i frysen också, så den måste jag plocka fram imorgon och se hur hon gör med den. Trutar är ju inte lika lätta att plocka upp, eftersom att dom är betydligt större.

9 juli, 2018 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: