Nu får det här snart vara över

180704

Thones skendräktighet är väl egentligen så som den brukar vara, men den här gången känns det lite jobbigt. Jag känner mig nojig över att hon kommer få livmoderinflammation, något som jag inte funderat så mycket över förrän Thyra fick det i höstas. Det vore så himla typiskt om hon fick det, bara för att vi inte parade henne som vi hade planerat att göra. Men, hon dricker inte mer än vanligt, är pigg och glad i övrigt och jag har koll på henne.

Sen så känns skendräktigheten lite mera oläglig den här gången. Jag vill träna, och har skrivit ner två tävlingsmål till som vi vill nå i år. Precis just nu känns det inte jättelämpligt att träna med henne, eftersom att hon har en massa ljud för sig. Knorrar och gnisslar. Jag provade några trick och lite fjärrdirigering med henne nu ikväll, och det kom både små frustrationsljud och skall. Thone som aldrig ger några ljud ifrån sig annars.

Aja, några dagars vila gör väl kanske nytta. För oss båda.

4 juli, 2018 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: