Vi har en hel tomt igen!

180502

Kvällen den 22:a december var det ju något eller några som tyckte att det var helt okej att ta ett par bitar av kompostgallret som vi hägnat in tomten med, och även de vi hade utanför ytterdörren. Sedan dess har hundarna, och Evelina, fått nöja sig med att bara vara på baksidan. Det är väl inte så bara när man bor i hyreslägenhet, men både dom och vi har ju varit vana vid att röra oss på en mycket större yta.

Det har visserligen varit lite skönt att alla fyra har kunnat vara ute och varit inom synhåll när man grejat i köket, men nu kändes det ändå som att det var dags att ta tag i att hägna in hela tomten igen. I förra veckan fick vi några kompostgaller av en granne här i området och i måndags var jag och Evelina och köpte ett par metallstolpar som både var tjockare och längre än de vi hade förut.

Igår började jag och Lenny hägna in tomten igen, och stolparna sitter en bra bit ner i marken så nu är det nog inte så lätt att rycka upp dom. Jag köpte inte så många i måndags, ifall att vi inte skulle lyckas få ner dom i marken, men vi kommer köpa fler så småningom så att kompostgallrena får fler fästpunkter runt tomten. Idag fortsatte vi, och under eftermiddagen gjorde jag och Evelina klart allt.

Gissa om hundarna blev förvånade och glada när de upptäckte att hela tomten var öppen igen!

Det känns lite konstigt och läskigt när de försvinner runt ena hörnet, så vi får nog tigga till oss eller köpa några kompostgaller till så att vi ändå kan spärra av baksidan när vi själva inte är ute och likaså kvällstid. Då kommer i väl behöva klä in dom med någon vit plast också, så att hundarna inte bara brakar rakt igenom alltihopa.

2 maj, 2018 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: