Uppskattad ommöblering

I slutet av förra veckan var jag och Lenny och köpte två solsängar och hade turen att de var nedsatta från 299:- till 99:-. För att få plats med dom på den stenlagda delen av uteplatsen så fick utemöblerna flytta ut på gräsmattan, och det tyckte hundarna var toppenbra! Soffan står kvar där den alltid har stått så att Lhine kan krypa in under den som vanligt och dom fick en ny skuggig plats under bordet ute på gräsmattan, men framförallt så fick de en ny sval yta att ligga på under kvällarna.

Flera kvällar i rad så har Rhiva legat utsträckt på plattorna och sovit som en stock. Man kan väl tycka att gräsmattan borde vara skönare att sova på, men jag antar att plattorna ger en annan svalka. När jag har stått i dörrhålet för att ropa in henne så har hon lyft på huvudet och sett frågande ut. ”Va? Måste jag gå in? Jag kan sova här ute.”. Sova ute hade hon gärna fått göra, om det inte vore för alla idioter här i världen. Vem vågar sova med öppen dörr liksom?

29 juli, 2014 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Uppskattad ommöblering”

  1. Gunela:

    Sova med öppen dörr – det har vi gjort hela den här varma perioden… Sätter ett nät i dörröppningen och hela gräsmattan har ju nät omkring sig – lär höras om någon kommer 😉 MEN vi bor nog i ett lugnare område än ni!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: