OK-stämpel i rumpan!

Efter Thyras operation bad jag Cesar att skriva en lista på alla medel, mediciner och grejer som hon fått så att jag kunde sätta mig med ATC-listan och kolla karenstider. Längre än så tänkte inte jag, men det gjorde HTM-coachen/landslagskamraten Ida. I veckan hörde hon av sig och frågade om jag hade pratat med Jenny, som sköter det administrativa inom landslaget, om dispensansökan.

Ingen av oss trodde att det behövdes, men för säkerhets skulle så skickade jag iväg ett mail till Jenny och berättade om vilka ingrepp som gjordes både under den första och andra operationen. Hon skulle höra av sig till SKK, och nu ikväll fick jag ett mail där det stod att hon fått svar från Finland. Allt var OK!

Så skönt, nu är det ingen som kan säga något om någonting gällande Thyras operationer.

11 juli, 2014 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “OK-stämpel i rumpan!”

 1. Anna @ Rocktassar:

  Haha vilken rolig bild 😉

  Skönt! 😀

 2. Gunela:

  Härligt – taskogt om det hade blivit knas! Häftig bild – tror många skulle vilja sätta sån stämpel på sin älskling!

 3. Gunela:

  Taskigt skulle det stå 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: