Natt-träning

Imorgon har jag två timmars sovmorgon, men istället för att få dom extra timmarna med sömn så gick jag och Lenny ut vid 22-tiden för att träna med Thyra. Det var jätteskönt att slippa den äckliga värmen, och när vi kom in igen så visade det sig att vi varit ute i 40 minuter.

Eftersom att jag fick med mig Lenny ut så passade vi på att träna på dom bitarna där Thyra jobbar bakom min rygg, och så fick han agera vägg vid vändningen där hon ska backa emot mig. Hon vänder ju inte på fläcken, utan i en stor båge. Det blev väldigt svårt för Thyra när hon inte kunde eller fick göra som hon brukar, men till slut så verkade det som att polletten trillade ner.

Jag har tänkt tanken förut, och är säkert inte ensam om det, men efter den här kvällens sena träning så skulle jag verkligen vilja vrida på dygnet några timmar. Thyra blev liksom inte ett dugg flåsig, och jag slapp bli genomblöt av svett. Jag skulle gärna träna lika sent varje dag, men så ska man ju orka gå upp när klockan ringer också…

28 juli, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: