Lite tur i oturen för Lhine

När jag kom hem efter jobbet idag så tyckte Lenny att vi skulle åka och spela minigolf, så det var bara att byta om direkt och gå ut en sväng med hundarna. Lhine fick gå lös halva biten, eftersom att hon inte vill göra nummer två i koppel. Utanför porten, när vi skulle gå in, så ställde sig Lhine och käkade gräs, och råkade nog få med sig ett bi i en tugga.

Hon började grimasera, spotta, slå med tassen och rulla runt i gräset.. Jag kunde inte se någon svullnad direkt, men ville inte lämna henne ensam, så hon fick följa med och spela minigolf så att vi kunde hålla koll på henne. Det var inte alls mycket folk, så Lhine kunde hänga med oss lös runt de 18 hålen. Lhine tyckte nog att det var väldigt lyxigt att få följa med själv, utan Thyra och Rhiva, och bisticket märktes det inget av.

18 juli, 2014 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Lite tur i oturen för Lhine”

  1. Ann-Sofie:

    Plötsligt händer det måste hon tänkt.
    Undrar om det inte blev rätt förstärkt att mumsa bin 😉
    Fortsatt härlig sommar men inga fler bin till er.
    Kram

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: