Bye, bye juni

Juni blev en helt tävlingsfri månad för oss, eftersom det inte arrangerades en enda freestyle- eller HTM-tävling(!). En hel del roligheter blev det en ändå, så som landslagsträff med Thyra, en lydnadsdag hos Heléne med Rhiva och så förra helgens apporteringskurs med Rhiva. Thyra och jag var på AlphaOhm där hon blev noggrant igenomgången, hennes fina Cruft’s halsband kom med posten och Gunela var snäll och sydde två par viktmanschetter till henne. Thyra blev även opererad igen eftersom att vårtan på ögonlocket kom tillbaka, och nu hoppas vi att den är borta för gott!

Thyradottern Lystra tävlade rallylydnad och fick två godkända resultat i rallylydnad, och ligger på en 13:e plats på kvallistan till årets SM! Thyradottern Vittra var på två utställningar, där hon fick Excellent på den ena och blev placerad som 4:a med CK i öppenklass på den andra. Lhinesonen Wilmer gjorde tre starter i öppenklass på viltspår, och på 1 1/2 vecka blev han svensk viltspårschampion!

2 juli, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: