Grattis Zandra och Lystra!

Det var inte bara jag och Thyra som hade en toppendag igår, utan på vägen hem fick jag ett jätteroligt sms från Zandra med Thyras dotter Lystra, RLD N RLD F RLD A Höstglädjens Stjärnlyster. De hade debuterat i mästarklass i rallylydnad, med 97 poäng och klassvinst! Wow, vilken debut!

Jättestort grattis från oss!

8 april, 2013 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “Grattis Zandra och Lystra!”

 1. Julia:

  Grattis!

 2. Zandra, Lova & Lystra:

  Tack! 🙂 Roligt att mor och dotter gjorde succé på samma dag. 😀

  Haha ja vet hon var sjukt taggad igår – kanske inte vårt mest samlade tävling MEN så jäkla skoj det är att gå en bana med en hund som håller på att explodera! 😀

  Tror backandet berodde dels på att hon var taggad och att jag skulle varit mer tydlig. Nöjd är jag dock att jag inte lät mig distraheras av att jag höll på att snubbla utan fullföljde exakt tre steg ;D

  Honnören vet jag inte riktig heller – jag tog dock inte med hela honnören i filmen. Men jag hittar inget och såg inget igår heller men det var flera som hade fått såna typ av avdrag i honnören – så det var nog en riktigt duktig funkis som hade ögonen med sig. 😉

 3. Matilda:

  Stort GRATTIS från oss. Vilka fantastiska hundar ni får fram 😀 (förarna är givetvis också duktiga)

 4. Lovisa, Inja & Fendi:

  Kul 🙂 Grattis 😀

 5. Sandra:

  Åh vad roligt det ser ut med mästarklass!!! Längtar till min Boll är där!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: