Dagens bilder får duga


Duktiga flickorna med sina rosetter från Vårfrossan.

Har väntat ett tag på att det skulle bli bra väder för att ta nya rosettbilder på Lhine och Rhiva ihop. När det inte regnat har det istället varit halv storm. Gjorde ett försök igår kväll när solen inte var så himla stark, men de bilderna fick jättekonstiga färger så det var bara att slänga allihopa.

Nu har vi nyss varit ute och gjort ett nytt försök i strålande solsken. Jag var till och med så ordentlig att jag plockade fram stativet så att jag slapp sitta med kameran i ansiktet. Både Thyra och Lhine drar ju ner öronen då… Istället för att sitta hukad med kameran i ansiktet kunde jag stå upp med ett finger på avtryckaren och kasta godis omkring mig med andra handen. Rhiva tyckte det var lite jobbigt, och satt och dreglade efter godisarna, men båda två var duktiga och höll sina positioner med glada öron.

21 april, 2013 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Dagens bilder får duga”

  1. Elaine:

    Superfin bild, och wow vilka lyxiga rosetter! 🙂 Tycker det har varit väldigt snålt med rosetter o priser på våra tävlingar härikring på sistone.. :/ Det är ju liksom lite roligt att få ”nåt” när det gått bra! 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: