Världens sämsta matte

Ja, fy fan! Den här dagen har inte varit roligt. Inte för mig, inte för hundarna. Fast det kunde väl varit värre… På schemat idag stod två jobbpass, ett på fem timmar och ett på två timmar. På det tillkommer restid till jobbet, mellantid och restid hem. Totalt var jag borta i nästan nio timmar!

Mötte Lenny, som jobbat natt, i dörren när jag skulle åka så hundarna hade iallafall sällskap även om det var ett sovande sällskap. Han fick ställa klockan så han kunde släppa ut dom för rastning efter ett par timmar. Hade han jobbat dag så hade lösningen fått vara att de fått följa med och ligga i bilen. Som tur är så har jag bara så långa dagar en dag jämna veckor, och två dagar ojämna veckor…

… men idag fick jag förslag från arbetsledaren om att se över mitt schema och kolla om jag kan flytta på några kunder så jag inte har lika långa dagar. Just nu är jag ledig alla måndagar och varannan torsdag, så det är det ju helt klart värt att kika närmare på. Jobbar ju hellre fler kortare dagar i veckan, och har både tid och ork kvar när jag kommer hem, än har de där långa dagarna.

Någon träning har det inte blivit idag, men de fick sin 40-minuters morgonpromenad som vanligt och så har vi gått en långpromenad nu på kvällen, så röra på benen har de iallafall fått göra. Imorgon blir det både lite sovmorgon och kort arbetsdag, och efter det blir det att åka ut till hundungdom för att träna freestyle! Dags att börja ta tag i Rhivas program och börja spåna på ett nytt program till Thyra. Jag har en idé om vad jag vill göra, det blir lite mer tema den här gången, men så är det ju det där med musik…

9 januari, 2013 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Världens sämsta matte”

 1. Zandra, Lova & Lystra:

  Ush du ger mig ångest! 😉 Det är många dagar som mina hundar inte får träna eller göra något speciellt. För att jag helt enkelt inte hinner eller har lust.

  Fast å andra sidan har jag aldrig varit på något SM heller, då kanske man måste träna varje dag om man ska ta sig ditt ;D

 2. Jenny:

  Grattis till helgens resultat! Men sen tycker jag inte att du ska ha dåligt samvete över att du inte orkar och hinner träna dina hundar alla dagar, för så mycket kärlek, omtanke och tid som du lägger ner på dina hundar är det inte alla som gör! Utan dina hundar har den allra bästa matten de kan ha 🙂

 3. Sara och Lhyra:

  Om du är världens sämsta matte för det där undra vad jag är då… Ibland finns det dagar, som Zandra skriver, där Lhyra inte får göra någonting kul alls utan bara korta promenader och DET ger dåligt samvete 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: