Stadspromenad

I helgen har jag verkligen haft helg. Varit hemma och inte brytt mig om klockan. Egentligen skulle vi varit på en inofficiell utställning i lördags, men jag hade verkligen ingen lust att åka så istället blev det en lång sovmorgon. Klev inte upp ur sängen förrän vid 12 både igår och i lördags. Eller, innan dess var jag uppe och släppte ut hundarna på uteplatsen två gånger och gav dom frukost.

Förutom lite träning så har vi bara myst här hemma och gått långpromenader. Igår hade jag dock planerat att åka in till Linköping med Rhiva för en stadspromenad. Vi åkte in straxt efter 15, en timme innan affärerna skulle stänga. Tänkte att då skulle det vara lite lagom med folk så vi inte behövde trängas och Rhiva kunde få gå i långt koppel och undersöka saker ifred.

Det blev en timmes promenad och det var inte mycket som Rhiva reagerade på. Gråsparvarna och duvorna var väldigt, väldigt intressanta! Alla spännande dofter gjorde henne alldeles skummig runt nosen och munnen. Det var lagom mycket folk, och de var helt ointressanta. Trots alla nya dofter och intryck så lyssnade hon fint när jag sa henne namn, och fick belöning för det.

Nån sorts fontängrej tyckte Rhiva var lite konstig, så den gick vi fram till tillsammans. Hon fick undersöka den ifred och backade ifrån den emellanåt, men hon ville ändå inte gå därifrån förrän hon var klar med den så att säga. En annan fontängrej var vi uppe och gick på tillsammans, och folk som såg oss och tyckte väl säkert att jag inte var riktigt klok i huvudet. Vi klättrade även omkring på lite bänkar och grejer. Himla kul och spännande tyckte Rhiva!

17 september, 2012 | 6 kommentar »

6 kommentarer till “Stadspromenad”

 1. Frida:

  Så söt : )

 2. Ingela, Zeb, Indy:

  Vad skönt med en riktig slapparhelg! =)

 3. Anna @ Rocktassar:

  Vi hade stadspromenad förra veckan… eller jag, stadsparkenpromenad inkl träning mitt i parken 🙂 mer för mig dock än hunden 😉

 4. Matilda:

  Kul att läsa om skummet. Våga blir precis likadan, ett tag trodde jag hon var sjuk 😉

 5. Malin:

  Stadspromenader är så skönt! Jag tar det varje promenad men då bor jag mitt i stan 😉

 6. Sara, Zombie, Ikaros och Ozzy:

  Jag har också tänkt att jag ska komma iväg på en stadspromenad men av någon anledning springer bara tiden iväg. 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: