Ofattbart


Izor, Höstglädjens Speed Merchant.

Fem missade samtal. Ett sms som fick mig att tappa andan. Det kändes som att någon höll på att strypa mig. Jag visste inte var jag skulle ta vägen. Det kunde inte vara sant!

Angelica och Nicklas har idag förlorat sin Izor efter en fruktansvärd olycka. Izor var Angelicas själsfrände. Hon älskade honom, han älskade henne. Dom två var verkligen ett. I november skulle Izor fyllt 3 år…

När jag ringde upp Angelica så började tårarna forsa. Jag ville inte att det skulle vara sant, men det var sant. En chockad Angelica berättade vad som hänt, och när vi lagt på så började jag gråta hysteriskt.

Jag kan fortfarande inte förstå att det är sant, att Izor är borta. Tårarna har kommit omgångar under dagen, och jag kan inte ens föreställa mig hur Angelica och Nicklas mår i detta. Att Izor är en Thyrason gör att det känns extra känsligt. Izor var en så härlig hund. Genomsnäll och en riktig pajas. En hund man inte kunde låta bli att tycka om. Jag är så glad över att jag fått träffa Izor vid flera tillfällen under det här året, samtidigt som jag är så fruktansvärt ledsen för Angelica och Nicklas skull.

13 september, 2012 | 21 kommentar »

21 kommentarer till “Ofattbart”

 1. Johanna:

  Sorgligt och fruktansvärt orättvist.. =| Måste pussa extra på mina egna ikväll!
  Stor kram till husse & matte.

 2. EmmaoLoke:

  Men gud vad hemskt! Lider med er! 🙁

 3. Matilda:

  Usch, fy vad hemskt! Styrke kramar till er alla <3

 4. Lotta, Crespo o Räjza:

  Så fruktansvärt! Lider med Izors familj och med dej/er. Styrkekramar till er!

 5. Katarina Axelsson:

  Så fruktansvärt sorgligt att höra , lider
  med Izors familj!!Styrkekram!

 6. Zandra, Lova & Lystra:

  Det är så jäkla hemskt och orättvist :'( Blev helt förstörd när jag fick höra detta, och jag kan inte ens föreställa mig hur det känns för Izors familj. 🙁 All styrka till Angelica!

  Vila i frid, fina lilla Izor <3

 7. Nathalie och Ayax:

  Fy vad hemskt!! 🙁 Lider verkligen med familjen som förlorat sin älskade vän! :'(

 8. Sandra:

  Det är så tragiskt att det alltid tycks vara de där riktigt speciella hundarna som rycks bort i förtid. Pussar mina egna en extra gång ikväll…

 9. Terese:

  Åh så hemskt:'(

 10. Emma o Silla:

  Otroligt hemskt. Många tankar och kramar går till er, Angelica och hennes familj.

 11. Angelica:

  Hejsan Sandra,
  tack för inlägget det värmer. Skulle du kunna skicka de bilder du tog vid vår gemensamma träning till mig på cd eller något. Det är de senaste och bästa bilderna som finns. Tack för allt och vi höres framöver.,,

 12. Yvonne:

  Usch va ledsamt! Beklagar 🙁

 13. Hanna:

  Styrkekramar till er alla <3

 14. Malin:

  Så fruktansvärt 🙁 Många kramar till er alla! <3

 15. Jonna:

  Vad säger man… lider med er! Så fruktansvärt.

 16. Sara, Tosse och Vittra:

  Nej, Nej, Nej!!!

 17. Caroline o. Lukas:

  Usch och fy… 🙁 Lider med er alla berörda, kram <3

 18. Ida:

  Fy vad hemskt.
  Kramar till Izors familj och till dig.

 19. Anna @ Rocktassar:

  Men! <3 Så sorligt… usch hemska tankar… Kramar till Izors familj <3 O er också givetvis..

 20. Sara och Lhyra:

  Måste vara en mardröm för en uppfödare att vara med om det här och ännu värre för Izors familj 🙁
  Styrkekramar till er.
  Vila i frid fina fina Izor <3

 21. Sara och Lhyra:

  Vila i frid fina fina Izor <3

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: