Tystnad

Thyra och Lhine fick en långpromenad imorse medan Lenny fick hålla ett öga på Rhiva och under dagen så har alla tre fått varsitt litet träningspass. Hundar verkar vara helnöjda med den här dagen, för nu ligger de utspridda i vardagsrummet och sover som stockar. Det är sådär så att jag tassar på tårna för att inte väcka dom när jag rör mig i lägenheten.

Lhine fick köra två moment ur lydnaden, och min plan är att köra två moment i taget varav det ena hänger med från träningspasset innan. Sist körde vi metallapportering och rutan, så idag blev det rutan och vittringsapportering. Imorgon blir det vittringsapportering och inkallning. Almanackan kom äntligen idag, så nu är Lhines träning planerad för några dagar framåt.

Det blev en liten tjuvstart av träningspasset med Lhine idag, för när vi klev ut genom porten hade hon redan börjat spana ut över gräsplanen och sprang iväg till rutan när hon fick syn på den. Det fick hon självklart belöning för. Jag hade ju inte sagt något annat, och det är ju bara härligt att hon är så himla träningssugen.

2 februari, 2012 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Tystnad”

  1. Anna&Trion:

    Åhh! En hund som springer ut till rutan själv! 🙂 Underbart 🙂

    Smart att köra två moment per dag, som hör ihop. Det ska jag ta med mig till min träning. Med Flx iaf. Ludde har ju lite inlärning kvar av treanmomenten, men Flx kan jag ju köra så med. Struktur.nu 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: