Rhiva 12 veckor

Jobb stod på schemat idag så det blev varken någon vaccinering eller vägning på 12-veckorsdagen, utan det fixade vi redan igår. 12.6 kilo stannade vågen på den här gången och Rhiva tyckte att besöket hos Djurdoktorn var superkul! Själva vaccinationen märkte hon inget av, utan hon var fullt upptagen med att försöka ta sig loss ur mina händer så hon kunde få hälsa på djursjukvårdaren.

Väldigt oplanerat så klev jag ut från Djurdoktorn med två nyvaccinerade hundar igår. Tog en titt i Thyras papper när jag stod i receptionen då jag kom på att det kanske var dags för kennelhostavaccinering, och mycket riktigt så var det så. Men det blev en spruta med alltihopa, då det gått 2 1/2 år sen sist och ändå var dags för den i sommar. Skönt att ta båda på en gång, även om det blir otakt. Hundarna brukar få sina vaccinationer i födelsedagspresent ju!

15 februari, 2012 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Rhiva 12 veckor”

 1. Thina:

  Hon är jättesöt. Känner igen blicken. Mammas flicka hihi.

 2. Gabbi & Edwin:

  Söt bild 🙂 Jag brukar också låta Edwin få sin vaccination i födelsedagspresent.. Blir så enkelt att komma ihåg!!

 3. Linn:

  Hon är verkligen söt!!

 4. Sandra - Mamma till Wilmer och Joline - pågående barntävling:

  åh vilken sötis!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: