En halv sekund…

… längre än så sitter hon inte still, sen kommer hon farande för bus och kel. Hon är verkligen svårfotad, eller rättare sagt, svår att få med på bild eftersom att hon alltid vill vara nära. Fast det är jag såklart glad över så länge det varar, innan lilla fröken tycker att att hon klarar sig själv och travar iväg på egna små upptäcktsfärder.

Efter min och Rhivas lilla stund på fotbollsplanen så fick Thyra och Lhine varsitt träningspass. Freestyle och en dirigeringsapportering med Thyra och z-skiften samt dirigeringsapportering med Lhine, sen höll mina fingrar på att frysa ihjäl. Även vantarna var helt stelfrusna. Tråkigt att vara tvungen att avsluta träningspasset på grund av det, men ingen av oss hinner ju tröttna under passen iallafall.

10 februari, 2012 | 6 kommentar »

6 kommentarer till “En halv sekund…”

 1. Linda:

  Fin isbjörn!
  Nu längtar tom jag efter vår så man kan belöna utan att få frostskador på fingrarna!!

 2. Sara och Lhyra:

  Det är så tråkigt när vädret ska styra över hur länge man kan vara ute och vad man kan göra. Längtar så himla mycket efter våren!

 3. Heléne, M, T & T:

  Alltid jättefina bilder på din blogg Sandra! (Fina modeller också så klart…) 😉

 4. Cissi o goldentrion:

  Jag har samma bekymmer. Antingen så har Joy huvudet nerstoppat i snön, hon springer som en tok, vänder bakdelen mot kameran eller så är hon runt benen på mig 🙂

  Otroligt söt bild på lilla Rhiva!

 5. Emma:

  Så himla söt! En riktig pärla!

 6. Johanna:

  Åh, vilka underbara bilder du fotar. Och jättesöta hundar som sitter framför kameran också såklart!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: