Bubbles von Diva

Efter jobbet idag svängde jag förbi Rusta i Norrköping och köpte ett halsband till Lystra. I förrförra veckan var jag på Rusta i Linköping, och såg att de sålde ut sina Bubbles von Diva-halsband för 20:-. Plockade på mig tre stycken. Ett rosarandigt till Thyra, ett blårandigt till Lhine och ett litet blårandigt till valpen… som vi får vänta länge på.

Thyra och Lhine har redan ett varsitt sånt halsband, som jag inte kommer ihåg när jag köpte, och jag gillar dom så det kändes dumt att inte köpa två till när de var så billiga. När de gamla blir fula och slitna, så är det bara att plocka fram de nya fina!

Som sagt, idag köpte jag ett till Lystra också, fast den prickiga varianten. Jag tycker hennes egna halsband är alldeles för stort. Ett fint rosa halstryp, som inte ens sitter åt när det dras ihop, utan strypdelen hänger ner så att Lystra har gått och slagit i koppelhaken med frambenen på promenaderna. Hon har fått låna ett gammalt vadderat reflexhalsband från Hurtta av Thyra, men det är på tok för brett för hennes lilla hals, så då fick det bli ett helt nytt istället.

På fredag är det dags för Lystra att åka hem igen. Undrar om Zandra kommer känna igen henne? Tycker själv att det hänt en del under den här tiden, och så har jag friserat henne lite med.

21 mars, 2011 | 7 kommentar »

7 kommentarer till “Bubbles von Diva”

 1. Emma o Sasha:

  Åh, då måste jag iväg och kika om det finns på Rusta här i Örebro. Alltid bra o passa på =)

 2. Ida:

  Gulligt halsband och väldigt bra pris.

 3. Kim:

  Söta Lystra och fint halsband! Trist att det inte blir nå valpar. Men du är inte möjligtvis intresserad av en berger istället? 😉

 4. Kim igen:

  Klart du ska ha berger (från bra linjer då)! 😉 Kolla bara på mina galningar, man blir ju som glad bara av att se dom. 😀

 5. Zandra:

  Ahhh, va fin hon ar 🙂 Hon ser ut att ha vuxit till sig massor nar man ser henne pa dessa bilder. Forstod inte att det var hon foren jag laste 😛

  Va snall du ar som kopt ett halsband till henne. Det var jatte fint 😀

 6. Ann-Sofie:

  Stora tjejen, ser så snygg ut, bra frissa hon verkar ha =)
  o KLART du vågar ut o tävla Freestyle, go girls 😉

 7. anna:

  Kolla spännena på dom. Jag tänkte köpa ett gäng såna och ta spännena från dom ( Billigare än dom metallspännen jag tar in från usa nu) till min produktion av halsband men satt och lekte med ett halsband i några minuter sen var det trasigt. Så slit lite fram och tillbaks i dom jag fick förmodligen ett måndagsexemplar men vågar inte köpa fler.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: