Aj, aj, aj..!

Jag vet inte vad Thyra har gjort, men idag kom hon hoppande på tre ben efter att ha rastat av sig på stora gräsmattan utanför när vi var på väg till bilen för att åka till jobbet. Framme vid bilen tog jag en titt på högra baktassen, och det fattades en bit av den yttre trampdynan. Aj!

Kändes ju väldigt typiskt att detta skulle hända just idag, när det var tänkt att Thyra skulle visa lite apportering på Småstjärnornas valpträff imorgon. Dessutom tog jag och Thyra ett jättekliv framåt i vår freestyleträning under förmiddagen, när jag lyckades föra över våran låt till mobilen och kunde ha musik i ena örat medan vi tränade.

Efter att berättat om Thyras tass för Eva på jobbet så blev det 20 minuters akutbehandling med magnetfältsterapi mot undersidan av tassen. Eva trodde absolut att Thyras tass skulle hålla för lite apporteringsarbete imorgon, så det är bara att hoppas att hon har rätt.

Nu ligger Thyra här med tassen i ett tjusigt blått paket. Jag har tvättat av sårytan, lagt på ett Compeed skavsårsplåster, lagt på en bomullsrondell och lindat in det med Vet-flex. Hon får ha det paketet tills det är läggdags, och då hoppas jag att plåstret fäst ordentligt. Stackars lilla Thyra-myra.

4 mars, 2011 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Aj, aj, aj..!”

 1. Jonna & Svante:

  Typiskt att det hände just nu när ni hade massa saker planerade! Svante hade sån skada som valp, inte kul med en galen valp som inte kan vara still en sekund. :/ Hoppas att det funkar att köra lite apportering imorgon trots allt!

 2. Gunela:

  Tänk vad hon kämpade på trots sin onda tass – en riktigt arbetssugen vovve. Jättekul att träffa er alla och jag impad av kullen 😉

 3. Sandra:

  Låter som en glasbit… Trökig skada oavsett, men smart med compeed!! Mella fick ofta såna skador på framtassarna när hon var yngre och inte kunde låta bli att tvärnita och sladda på asfalt. 😉 Då hade compeed varit bra!

 4. Nikita - Hundar och trams!:

  Vi hade en schäfer som på något vis skrapade av nästan hela skinnet på baktrampdynan på baktassen. Vet inte heller vad hon gjort, hon stack upp i skogen och sen började hon skälla. När vi letade reda på henne var det bara bära till gården och ringa efter taxi och åka till veterinären. Stackarn haltade hur länge som helst. (Eller kanske bara ett tag, jag var tio och det var sommarlov…)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: