Rör mig inte, snuskgubbe!

I lördags, vid 22-tiden, fick Lhine och Harald träffas igen. Det blev en lyckad parning, med en lång hängning. Efter en halvtimme började både Lhine och Harald tröttna, och trampa omkring. De fick även träffas igår, men Lhine hann bara kliva innanför grinden innan hon morrade åt Harald och sa åt honom att han inte ens skulle försöka peta på henne. Vi släppte dom på baksidan, där Lhine velat springa omkring och leka tidigare. Springa var helt okej, men så fort Harald lade en tass på henne så var det fula näsan som gällde.

Så här tre dagar efter första parningen så säger Lhine att hon absolut är jättedräktig! Till att börja med så har hon blivit väldigt kelsjuk, vilket inte är likt henne. Sen så har hon börjat tigga väldigt aktivt. I normala fall så sitter hon kanske en bit ifrån och tittar lite när man äter, nu sitter hon jättenära och illglor med stora ögon och höga öron.

Idag har jag gjort klart Valpsidan, och bannern ute till höger är klickbar.

22 mars, 2010 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Rör mig inte, snuskgubbe!”

  1. Linda,Olle,Minus:

    Stackarn. Inte lätt när det är okej ena dagen o andra inte.;-)

  2. Nadia:

    Kul att hon verkar dräktig. =) Valpar är skoj & spännande!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: