Valpar födda vecka 42, med leverans 13 december 2013, efter
Kolbäckens Jägermeister och FDI HTMI HTMII HTMIII RLD A SE LCH Höstglädjens Dreamline

Vi har använt Nimbus en gång tidigare, på Lhines mamma Thyra. Samtliga valparna i den kullen är friröntgade på höfter och armbågar. De fyllde 3 år nu i höst, och är meriterade inom jakt, viltspår, lydnad och rallylydnad.

Lhine har haft en kull tidigare, där alla är fria på höfter och armbågar. Tre i kullen är utställda med Excellent, varav två även har fått CK. De har även börjat komma ut på tävlingsbanorna, i lydnad, freestyle och rallylydnad. Två har tagit diplom i nybörjarklass i rallylydnad, en har tagit diplom i fortsättningsklass i rallylydnad, två har fått 1:a pris lydnadsklass I och en har tagit diplom i freestyle klass I och II.

Nimbus är en jättetrevlig och stabil hane med fina jaktmeriter och god exteriör. Han har varit med på fågeljakter, så som and- fasan- och duvjakter, sedan han var 6 månader gammal och har även använts som eftersökshund på rådjur. Nimbus har två stycken 1:a priser i öppenklass på jaktprov, och är därmed uppflyttad till elitklass.

Nimbus är inte bara en duktig jakthund, utan är även utställd med CK. Bakom Nimbus finns det många duktiga och vackra hundar. Han föräldrar samt mor- och farföräldrar har alla minst ett 1:a pris i nybörjarklass på jaktprov, och de är utställda med 1:a priser, CK:n och cert. Nimbus matte Jenny beskriver honom som en smart och snabbtänkt hund, med en enorm vilja och uthållighet, som har lätt för att lära sig nya saker.

Lhine är svensk lydnadschampion, har 1:a pris i nybörjarklass på jaktprov, har CK på utställning, diplom i freestyle klass I och avancerad klass i rallylydnad och är uppflyttad till lägre klass i bruks (spår). Lhine gjorde jaktprovsdebut på Lilla Retrievermästerskapet 2009, där hon fick ett 1:a pris och vann pris för Bästa golden.

2011 vann hon jaktklassen bland sju tikar på GRKs Club Show och blev BIR jaktklass. 2013 debuterade Lhine i heelwork to music, och på drygt fyra månader tog hon titlarna HTMI, HTMII, HTMIII och kvalade även till SM 2013.

Vid intresse av en Nimbus/Lhine-valp så går det bra att antingen kontakta mig på sandra@tomik.se eller Nettan Kagevik, Höstglädjens kennel, på 0121-222 12 alt. hostgladjens@hotmail.com

 Kolbäckens Jägermeister
.2 x 1 ökl b-prov
 Made My Way Off The Cuff
.1 nkl b-prov
 FI JCH FI UCH SE UCH FI VCH
 
Trewater Macoy
 Made My Way Keep In Touch
.1 nkl b-prov
 LPI LPII LPIII
.Kolbäckens Tullamore Dew
.1 nbkl b-prov
 Donshellas Glen Grant
.2 ökl b-prov
 LPI SE VCH
.Kolbäckens Pigalle
.1 nkl b-prov
 FDI HTMI HTMII
.HTMIII RLD A SE LCH

 Höstglädjens Dreamline
 1 nkl b-prov
 SE U(U)CH
 Dream Max Andre Agassi
 1 nkl b-prov
 SE VCH Dream Max Hugo Boss
 SE VCH NO VCH Palam’s Hanna My Dream
 FDI FDII LPI LPII LPIII
 LPELIT SE LCH FI LCH

 Höstglädjens Golden Dream
 3 ökl b-prov
 Goldenlines Eternity Fire
 Höstglädjens Tigeröga

Valparna kommer att födas upp på Höstglädjens kennel, och därför ber jag er att
kontakta Nettan om ni har några frågor eller funderingar kring kombinationen.