Hälsat på Thyra och valparna igen

När livet känns hårt är det verkligen lyx att kunna få krypa ner i en valplåda och glömma bort allt annat för en stund. På väg ut till Hälla stannade jag och Lhine till på Söderköpings brukshundklubb för att träna en stund. Det blev sittande utan grupp, fritt följ, inkallning, dirigerings- och vittringsapportering.

Sittandet gick bra, vad jag kunde se. Satte henne väldigt snett, så jag kunde inte se henne från min plats bakom planket. Körde sedan ett långt fritt följ, och det kändes som att Lhine tappade lite vid språng marsch. Det kan dock vara en inbillning eftersom att hon går för långt fram vid vanlig marsch. Inkallningen var helt okej, förutom att hon stod på läggandet. Jag sa inget utan väntade ut henne, och så fick hon massa beröm när hon kom på sig själv och la sig med huvudet platt i backen.

Vid dirigeringsapporteringen jobbade vi mest på konskicken. Gick ut och la om apporterna innan varje skick, då  jag märkt att Lhine låser sig lite och tänker för mycket på apporterna vid första skicket. Fick till flera superbra konskick, och då fick Lhine antingen rusa efter en köttbullebit som jag kastade iväg eller bli dirigerad till en apport. Lhine var sen väldigt speedad när vi gick över till vittringsapporteringen, men det funkade fint! Lite stressigt bland pinnarna, men inget plockepinn och när hon var på rätt pinne plockade hon den direkt och kastade sig in vid min sida.

Thyra blev som vanligt hysteriskt glad över att hennes matte kom för att hälsa på, och visste inte riktigt var hon skulle ta vägen. Jag traskade iallafall raka vägen ner i valplådan och satte mig hos valparna som i torsdags var dösöta, och nu blivit ännu sötare! Det går inte att beskriva hur söta dom är. De har blivit 2 1/2 vecka nu. Tultar omkring, lyssnar på ljud, morrar och försöker bitas fast de inte har några tänder. Dom är väldigt sociala redan och blir jätteglada när man kommer och sätter sig i lådan.

Idag blev det enskild fotografering av varje valp!

30 november, 2009 | 14 kommentar »

14 kommentarer till “Hälsat på Thyra och valparna igen”

 1. Annika:

  Men är det verkligen inte förbjudet att lägga ut bilder på såna söta småttingar???? Borde nästa vara det! *vill-ha-vill-ha-vill-ha* :-))

 2. Lina i Vimmerby:

  hej hej 🙂 de är så otroligt söta, hihi har lite svårt att förstå att om ett par veckor finns goding hemma..hihi längtar tills nästa helg när vi får träffa de små söta liven ;)..ha de bra..kramar

 3. Malin:

  Hane ett och två är sötast! 😀

 4. Caroline o. Lukas:

  Nedrans vad söta de är. Man hittar ju genast en liten favorit 🙂

 5. Maria:

  Galet söta:D

 6. Anna o Askott:

  Ja det är skönt att ha honom hemma igen.
  Men allt är det ett tag kvar tills han blir sitt vanliga jag. Dessa dagar har han sovit sig igenom, så trött…
  / Anna

 7. Carin:

  Inte ett dugg söta 🙂 Får se till att köpa mat ofta så att jag får se dom 😉 Så det inte blir som förra kullen!

 8. Linda,Olle,Minus:

  förbjud bilderna! annars kanske jag blir alldeles för valpsugen!

 9. Thina o hundarna:

  Härligt att kunna kolla på underbara valpbilder. Spelar ingen roll hur sugen man blir. ALLA var ju tingade. njuter av bilderna dom kommer ju bara bli sötare o sötare.

 10. Ingela, Zeb, Indy:

  Snälla kan jag få en? Eller två? Eller allihop! 🙂

 11. Angelica:

  Usch vad de är söta. Roligt för mig och Maria som får varsin i julstrumpan – några veckor för julstrumpan men det gör ju inget! =D

 12. Jossan, Malte o Fajjo:

  Så hemskt söta, man blir så sugen!

 13. Emma:

  nämen så söta! Man vill bara käka upp dom! oj oj oj så sööööta!!! man dör ju!

 14. Sara och Tosse:

  vad sötnosarna växer fort! Längtar till januari =)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: