Träningsfri vecka

Nu är det en vecka sen jag och Lhine var ute och tränade senast. Hennes skendräktighet fick mig att tappa träningslusten helt, och det var väl kanske lika bra det. Förutom att Lhine har fått bli utan träning så har hon nästan fått svälta också. Mjölken är borta och hon har börjat bli sig själv igen. Hoppas vi kan köra igång med lydnaden efter helgen.

Jag hade inte tänkt snåla med maten så här länge, men på grund av att folk slänger sopor och matrester omkring sig ute så har Lhine fått i sig mer än tillräckligt. Allt från små brödbitar till hela limpor, hamburgare, pommes, risifrutti och filmjölk. Sen vet ju inte jag vad hon lyckats stoppat i sig när hon försvunnit in i x antal olika buskar. Munkorg kanske vore något om hon tänker bli skendräktig och totalt matfixerad någon mer gång?

Lilla Thyra blir bara tjockare och tjockare, och sedan förra veckan har det hänt hur mycket som helst. Hon har dragit ner på tempot ordentligt och det är inte många galoppsprång som tas nu om dagarna. Annars pinnar hon på och är sitt vanliga pigga och glada jag.

29 oktober, 2009 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “Träningsfri vecka”

 1. Gunilla:

  Ja jag höll ju på att skratta ihjäl mig åt henne i går kväll.

 2. Ida:

  Åh vad fin bebban var, är det en labbe?
  Händer grejer med Thyra nu ser man, roligt!

 3. Anna&Trion:

  Haha ja munkorgen kanske vore nåt! 🙂
  Fin hon är Thyra, det passar henne att vara dräktig!

 4. Gunilla:

  Ida; Bebban är en korsning av labbe och slovensk kopov.

 5. Lotta & Gossarna:

  Spännande med valpar på G..
  Jag hade turen att få vara med och se en valpkull födas i torsdags.. bernervalpar!
  Inte lätt när dom slukar allt dom hittar.
  Trevlig helg!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: