Plötsligt händer det

Vet inte om nån har tänkt på det, men om ni tänker efter så har ni inte sett många ståbilder på Thyra. Det finns två enkla anledningar till att det är så. För det första så går det inte att ställa upp Thyra, utan hon måste få ställa sig fritt. Det går inte ens att flytta en tass utan att hon börjar dra ihop sig. För det andra så vissnar ju Thyra i princip så fort hon ser en kamera.

Idag lyckades jag dock, som ni redan sett, att ta ett par uppställda bilder på Thyra. Helt otroligt. Lätt gick det också. Hon fick ställa upp sig framför mig, och sen fick hon stå kvar när jag gick iväg en bit med kameran. För att hon inte bara skulle stå och blänga in i kameran så kastade jag ut en kong i skogen.

5 oktober, 2009 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Plötsligt händer det”

 1. Annika:

  Hon är bara för fin din Thyra! Jag gillar henne jättemycket!
  Det gäller att knäppa när dom står still och hur ofta är det???? Nä just det, det känner jag till. 🙂

 2. Elaine:

  Fina Thyra 🙂

 3. Sandra:

  Fin hon är Thyra !

 4. Frida & Fluffbollarnar:

  Det är bara att gratulera 😉 Hon är så fin Thyra!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: