Innedag

Imorse hade jag lite svårt att få på en sko på den stukade foten, men efter sen under dagen har foten bara blivit bättre och bättre. Fick låna en mjuk och skön stödgrej av grannen, så snart är nog foten fit for fight igen!

Planen för dagen var att Lhine skulle få ett ordentligt lydnadspass på bruksa, men det fick ställas in. Det har knappt blivit någon lydnad alls på hela veckan, så det fick bli fjärrdirigering både inne på det hala golvet och ute på balkongen. Snabba sitt från ligg jobbade vi på idag, och bäst resultat blev det när Lhine låg med huvudet i backen. Målet är sättanden där hon kastar sig upp, utan att ta några steg med frambenen. Vi får väl se hur det blir med det.

Lite vittringsapportering blev det också. Slängde ut 10-12 pinnar lite huller och buller på golvet, och sen stod jag framme vid pinnarna och kallade in Lhine. För inte så länge sen blev hon störd av att jag stog nära, men idag var det inga problem. Hon nosade fint igenom pinnarna, och hon fick belöning för att hon tog det lugnt. När hon markerade rätt pinne försökte jag hinna belöna henne innan hon greppade. Det känns som att vi är på väg åt rätt håll med vittringen nu!

3 oktober, 2009 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Innedag”

  1. Nina:

    Vad skönt att det går åt rätt håll med Lhine och pinnarna 🙂 Synd på foten, hoppas det är bättre i morgon. Det där med sök är väldigt roligt. Läste om Thyra, kan nog gissa på dräktighet 🙂
    Ha det

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: