Gröngölingar i sökskogen

För ett par veckor sen fick jag och hundarna erbjudandet att vara med i en sökgrupp, och idag kunde vi äntligen vara med! Söket tror jag skulle passa Thyra perfekt, eftersom att hon är så liten och kvick, men hon får vänta till i vår. Att låta henne ge järnet i sökskogen nu när hon inte är van vid det kan nog räknas som idioti.

Det blev alltså Lhine som fick prova på sök idag, och jag tror att vi skötte oss bra trots att vi båda kom dit med noll koll. Kommer inte ihåg riktigt, men jag tror att Lhine fick 3 skick på var sida om stigen. Pop-up med direktskick för att göra det enkelt och roligt. Det var Elin och Thina som figgade åt oss, och det var nog väldigt stärkande för Lhine att hitta kända figuranter att leka med och få smaskens av. Nästa vecka är det dags igen, och det blir spännande att se om hon hinner tända till redan då.

Efter att ha lämnat Lhine i bilen och sett Balte fara fram genom skogen var det dags att vara figurant åt Tudor. Därefter var det tänkt att jag skulle vara figurant åt Basco, men det gick visst lite snett. Basco var så galet taggad att han tjuvade ut i rutan när jag var på väg ut, och när jag skulle gå tillbaka till stigen med honom så halkade jag omkull ner för ett berg och vek in foten under mej. Aj, aj, aj. Det gjorde riktigt ont, men efter att ha suttit och försökt andas en stund så kunde jag resa på mig och traska ut till stigen. Det blev inget mer figurantarbete för mig, även om foten kändes okej efter ett tag. Det smärtade, men kändes ändå okej.

Efter träningen haltade jag bara lite lätt på vägen tillbaka till bilen, och att köra hem var inga problem. Det var nog bara en liten lätt stukning, trodde jag. Väl hemma så slocknade jag på soffan i två timmar, och sen när jag bestämde mig för att jag var tvungen att gå upp så kändes det som att foten var helt mos. Det kom några tårar och jag svor över den förbannade foten, och funderade på om foten kanske skulle behöva träffa en doktor.

Nu sitter jag här med en fot som gör ont även när den vilar, men har bestämt mig för att avvakta tills imorgon och se hur den ser ut och känns då. Någon kvällspromenad blir det inte för hundarna, utan de får nöja sig med att kissa nere på gården.

2 oktober, 2009 | 6 kommentar »

6 kommentarer till “Gröngölingar i sökskogen”

 1. Sara och Tosse:

  Kul att ni provar på sök =)
  Tråkigt att de skulle sluta så illa bara =/

 2. Maria:

  Tror att det kan vara en bra idé för Herr Fot att träffa Herr Doktor:)
  Kul med sök, skulle också vilja prova på det.

 3. Johanna och Sting:

  Testa linda foten kan hjälpa! Hoppas den blir bättre till imorn!

 4. Annika:

  Låter kul med sök. Dax att testa här med kanske. Hoppas foten blir bra snabbt igen.

 5. Lovisa, Inja & Fendi:

  Stackars foten 🙁 Klappa på den från mig och be den att krya på sig så att ni kan komma ut i sökskogarna igen! Skulle också vilja prova på sök 🙂

 6. Lisa:

  Ajaj!! 🙁 de där låter inget bra.. hoppas de inte är något allvarligt utan att foten blir bra snart igen.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: